21 February 2017 In

Beveiligingstechniek

Beveiligingstechniek

Camera beveiliging
Steeds vaker zien we om ons heen videobewakingssystemen als uitbreiding op een al bestaande alarminstallatie. De prijzen van dergelijke systemen zijn de laatste jaren enorm gedaald waardoor ook voor kleinere bedrijven en woningen dit een aantrekkelijke vorm van beveiliging is geworden.

Opnamesystemen
Het grote voordeel van video is dat door de opslag van beelden op een harddisk u kunt zien wat er gebeurd is. Beelden kunnen zowel lokaal of op een eigen harddisk als ook op een server van een provider worden opgeslagen. De beelden kunnen via het internet worden bekeken (beveiligd met wachtwoord) zodat dergelijke systemen ook handig zijn als u in het buitenland verblijft.

Regelgeving
Aan het opnemen van beelden zijn regels verbonden in verband met de privacy. Wij kunnen u hierbij adviseren.

Alarmsystemen
Marshall Security Services B.V. levert gecertificeerde alarminstallaties voor woningen, winkels, bedrijven en scholen. Naar wens met bekabeling tussen de centrale en de componenten of draadloos. Vooraf nemen wij op locatie de situatie op, bespreken wij uw wensen en ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.
Bij het opstellen van de offerte gaan wij uit van de eisen m.b.t. alarminstallaties zoals deze zijn vastgelegd in de VEB regeling . Niet alleen bent u dan gegarandeerd van een goed systeem ook voldoet het systeem aan de eisen van verzekeraars. Na oplevering ontvangt u van ons indien gewenst het Certificaat Alarminstallatie.

Naast de deskundige installatie dragen wij uiteraard ook zorg voor het jaarlijks onderhoud en tevens verzorgen wij de aansluiting en het contract bij de meldkamer.

Na installatie zal het systeem conform de norm onderhouden worden. Wij bieden een onderhoudscontract aan waardoor wij conform de norm regelmatig onderhoud uitvoeren.

Tijdelijke beveiliging bouwplaatsen
Totale bouwplaats beveiliging van Marshall. Tijdelijke Beveiliging is de oplossing. Geen kostenpost maar investering. Preventie die u gegarandeerd geld op levert. Het beveiligingssysteem van Marshall Tijdelijke Beveiliging is samen te vatten in 5 kernwoorden; eenvoudig, betrouwbaar, robuust, doeltreffend en kostenbesparend.

Vraag een offerte aan

  Uw naam *

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Onderwerp *

  Ik wil meer informatie over:

  Zakelijke diensten:

  Particuliere diensten:

  Bericht *