Preloader

Camera systemen

Een zichtbaar camerasysteem zal inbrekers er sneller van weerhouden om in te breken in uw woning.

Een veilig gevoel met een camerasysteem

Naast het gevoel van veiligheid heeft een camerasysteem ook een preventieve functie. Inbrekers zoeken een woonhuis waar zij van plan zijn in te breken in de meeste gevallen zeer zorgvuldig uit.

Zien wat er om uw huis gebeurt

Camerabeveiliging zorgt niet alleen voor een veilig gevoel wanneer u thuis bent, maar ook wanneer u juist niet in huis bent. Maakt u bijvoorbeeld lange dagen op het werk, dan is het natuurlijk een prettig idee dat uw partner en kinderen een veilig thuis hebben.

De camerabeelden zijn 24/7 te volgen

De camera beelden zijn 24/7 live te volgen, waar u zich ook bevindt en op alle type devices; computers, smartphones en tablets.

Doordat onze camerasystemen opnames maken heeft u zelfs de mogelijkheid om de camerabeelden achteraf te bekijken. Bent u bijvoorbeeld slachtoffer geworden van woninginbraak, dan bent u verzekerd van opnames van de daders waarmee u direct aangifte kunt doen. Haarscherp beeldmateriaal van de daders maakt het natuurlijk een stuk makkelijker om de daders op te sporen.

Altijd een veilige woning met de camerabeveiliging marshall security

De camerasystemen van Marshall Security bieden u de mogelijkheid om altijd en overal in de gaten te houden wat er in en rondom uw woning gebeurt.

Wij beschikken over een compleet aanbod professionele camerasystemen met HD camerabeelden; van één enkele camera met opnamefunctionaliteit tot compleet gekoppelde systemen over meerdere locaties.

Het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf is niet altijd gemakkelijk. Wij maken uw zoektocht een stukje eenvoudiger.

Offerte