Preloader

Beveiliging Rotterdam begint bij ons

Of je nu je bedrijf tot in de puntjes wil beveiligen of dat je jouw huis een stuk veiliger wil maken met een alarmsysteem, wij weten waar jij naar zoekt.

Marshall Security Services heeft al 19 jaar ervaring op het gebied van beveiliging en is daarmee een begrip geworden op de beveiligingsmarkt in de regio Rotterdam. Onze beveiliging is gegarandeerd, zowel overdag als midden in de nacht.

Altijd in contact

Wij van Marshall Security Services hebben in Rotterdam in de afgelopen 19 jaar een vaste klantenkring opgebouwd. In die tijd hebben wij de plaatselijke markt goed leren kennen en dit zorgt ervoor dat alle beveiligingsoplossingen die wij bedenken speciaal voor jou op maat gemaakt zijn. Hier hoort in onze ogen ook een frequent bezoek aan de beveiligde eigendommen bij. Daardoor krijg jij contact met de personen die over jouw beveiliging gaan en zijn wij constant op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op locatie.

Marshall Security Services is erop gebrand om geen zwakke punten te laten vallen in de beveiliging en zo inbrekers geen kans te geven. Dit kan alleen met deskundige en goed opgeleide medewerkers. Andere bedrijven bezuinigen op hun personeel en dit brengt de nodige risico’s met zich mee voor jouw beveiliging. Marshall Security Services Rotterdam doet hier niet aan mee. Ons personeel is erop getraind om proactief hun diensten te verlenen en zo beveiligingsproblemen aan te kaarten voor het echt problemen worden. Wij houden onze beveiligers zo gedreven door ons speciale leeftijdsbewuste personeelsbeleid. Deze persoonlijke aandacht waarderen onze werknemers zeer en levert ons ook een subsidie van het Europees Sociaal Fonds op.

Beveiliging Rotterdam boven alles

Het belangrijkste van alles blijft natuurlijk dat de veiligheid die wij jou beloven ook gegarandeerd is. Om dit aan te kunnen tonen heeft Marshall Security Services Rotterdam een aantal keurmerken gekregen. Wij hebben al jaren het Keurmerk Beveiliging van de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit keurmerk toont aan dat wij als beveiligingsbedrijf een goede kwaliteit leveren en onze zaakjes op orde hebben. De VEB heeft ons zelfs beloond met 2 keurmerken: één voor onze technische afdeling en één voor onze beveiligingsafdeling.

Ben jij op zoek naar een beveiliger die Rotterdam goed kent en de nodige ervaring heeft? Neem dan contact met ons op via 071 – 542 21 07.

MARSHALL SECURITY SERVICES | BEVEILIGING ROTTERDAM

Wij zijn ook actief in Katwijk | Gouda | Rotterdam | Leiden | Zoetermeer

Het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf is niet altijd gemakkelijk. Wij maken uw zoektocht een stukje eenvoudiger.

Offerte