Preloader

Beveiliging Katwijk en omstreken

Heb je een bedrijf dat op zoek is naar meer beveiliging? Of wil jij je privé-eigendommen beter beschermen door een alarmsysteem in je woning te plaatsen?

Hoe dan ook, op het gebied van beveiliging is Marshall Security Services in de omgeving van Katwijk al 19 jaar een begrip. Onze beveiligingssystemen zijn van de hoogste kwaliteit en zorgen voor de beste beveiliging. En dat 24/7.

Persoonlijk contact tussen aanbieder en opdrachtgever

In alle jaren die wij al actief zijn in Katwijk en omstreken hebben wij al veel tevreden klanten van een passende beveiligingsoplossing voorzien. Dankzij deze ervaringen hebben wij een de lokale markt uitstekend leren kennen en weten wij voor ieder beveiligingsprobleem de ideale oplossing te vinden. Wij vinden contact met de opdrachtgever belangrijk en komen dan ook regelmatig langs om de huidig situatie te bekijken. Dit zorgt ervoor dat wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkeling en dat jij weet met wie je te maken hebt.

Beveiligen is en blijft natuurlijk mensenwerk. Het is daarom belangrijk om een gedreven en deskundig personeel in dienst te hebben dat voldoening haalt uit zijn werk en dus altijd scherp is. Veel andere bedrijven bezuinigen op hun werknemers en nemen hiermee een enorm risico. Ongemotiveerd personeel ziet immers beveiligingsrisico’s over het hoofd en brengen zo de veiligheid in gevaar. Onze werknemers zijn daarentegen goed opgeleid en gemotiveerd. Dit komt doordat wij proactiviteit van ze verwachten, zodat ze beveiligingsrisico’s kunnen opsporen voordat deze problematisch worden. Ook hebben wij een speciaal leeftijdsbewust personeelsbeleid, dat op de waardering van al onze medewerkers kan rekenen en ook op een subsidie van het Europees Sociaal Fonds.

De zekerheid van onze beveiliging Katwijk

De kwaliteit van de beveiliging staat natuurlijk met resultaten en niet met mooie beloftes. Gelukkig hebben wij ook de keurmerken om te laten zien dat onze beloftes geen loze beloftes zijn. Wij hebben van de Nederlandse Veiligheidsbranche het Keurmerk Beveiliging gekregen. Dit keurmerk wordt aan beveiligers gegeven ten teken dat zij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en die als betrouwbaar te boek staan. Van de VEB hebben wij een dubbel kenmerk gekregen. Onze technische en beveiligingsafdelingen zijn allebei trotse eigenaar van dit certificaat.

Ben jij geïnteresseerd in de services van Marshall Security Services in Katwijk? Neem dan contact op met ons via 071 – 542 21 07.

MARSHALL SECURITY SERVICES | BEVEILIGING KATWIJK

Wij zijn ook actief in Katwijk | Gouda | Rotterdam | Leiden | Zoetermeer

Het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf is niet altijd gemakkelijk. Wij maken uw zoektocht een stukje eenvoudiger.

Offerte