Bij onraad bel:071-589 37 46 24/7

Over ons

Een onmisbaar begrip geworden in de wereld van de beveiliging.

Marshall Security Services is een volwaardig en erkend beveiligingsbedrijf, goedgekeurd door het Ministerie van Justitie, voor zijn beveiligingswerkzaamheden onder nummer ND 1536.

Onze specialiteiten zijn gericht op de alarmopvolging en objectbewaking in de beveiligingsbranche, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ook voor het beveiligen van evenementen, speciaal bezoek en particulieren, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze keurmerken

Keurmerk-200x200px-Beveiliging

Keurmerk Beveiliging

Marshall Security is in het bezit van het Keurmerk Beveiliging, ontwikkeld door de Nederlandse Veiligheidsbranche.

ISO 9001:2015

Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij kwaliteit en continuïteit hoog in het vandaal hebben staan.
Keurmerk-200x200px-TuvRheinland
Keurmerk-200x200px-VEB

VEB Erkend

Hiernaast zijn wij ook door de VEB gecertificeerd als erkend beveiligingsbedrijf. Wij hebben hier zelfs twee aparte keurmerken.

Duurzame inzetbaarheid

Wij doen mee in een traject onder begeleiding om onze werknemers langer en productief aan het werk te houden.
Keurmerk-200x200px-Sociaal-Fonds-Europese-Unie

Waar wij voor staan

24 uur per dag, 7 dagen in de week

Marshall Security Services is al 15 jaar een begrip in de zakelijke en particuliere beveiligingswereld. Tot onze klantenkring behoren vele tevreden klanten, dit komt doordat wij luisteren naar onze klanten en onze diensten daarop aanpassen, zo garanderen wij u kwaliteit.

Marshall Security Services werkt uitsluitend met speciaal opgeleide en ervaren medewerkers en is continue opzoek naar onderscheidend vermogen, toegevoegde waarden en verbeterpunten. Ons doel is om een veilige omgeving te creëren voor onze klanten. Uw veiligheid is tenslotte onze zorg!

Keurmerk Beveiliging

Marshall Security Services is al jaren in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Dit keurmerk is ontwikkeld door de Nederlandse Veiligheidsbranche. Dit keurmerk biedt opdrachtgevers zekerheid met betrekking tot de kwaliteit, professionaliteit en de integriteit van ons bedrijf.

ISO 9001:2008

Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd door TÜV Rheinland. Hiermee garanderen we dat wij kwaliteit en continuïteit hoog in het vandaal hebben staan. Een onafhankelijke certificeringsinstelling ( TÜV Rheinland ) controleert jaarlijks of ons bedrijf voldoet aan alle eisen.

Het spreekt voor zich dat in het bezit zijn van een vergunning van het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Ons ND nummer is: 1536.

VEB Erkend

Hiernaast zijn wij ook door de VEB gecertificeerd als erkend beveiligingsbedrijf. Wij hebben hier zelfs twee aparte keurmerken. Een voor ons afdeling techniek, en ook een voor onze afdeling bewaking.

Sociaal Fonds

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) is het belangrijkste Europese middel om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan werk te helpen en te zorgen voor eerlijker arbeidskansen voor alle EU-burgers.

Duurzame inzetbaarheid

Meer mensen langer en productief aan het werk houden en inzetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid, daaraan levert het Europees Sociaal Fonds ook een bijdrage.

Momenteel doen wij zelf mee in een traject onder begeleiding van een adviseur om onze werknemers langer en productief aan het werk te houden en zetten we in op een nog leeftijdsbewuster personeelsbeleid. Het is een interessant en intensief traject dat door alle deelnemers als zeer waardevol wordt beschouwd. Ons traject wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Europees Sociaal Fonds.

15 jarig bestaan

Marshall Security Services bestaat al 15 jaar. Al 15 jaar lang hebben wij vele tevreden klanten, hier zijn wij uiteraard erg trots op! Uiteraard kunt u voor meer informatie contact met ons opnemen via 071-5422107.

BEL ONS VOOR MEER INFORMATIE

"Het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf is niet altijd gemakkelijk. Wij maken uw zoektocht een stukje eenvoudiger."