Preloader

Beveiliging Den haag begint bij ons

Heb jij eigendommen die je wilt beschermen, maar je weet nog niet hoe? Of heb jij misschien een bedrijf dat de nodige beveiliging wel kan gebruiken?

Zoek dan niet verder, want met ruim 19 jaar aan ervaring weet Marshall Security Services als geen ander hoe het is om jou in een stad als Den Haag te beveiligen. Met onze beveiliging weet je zeker dat jij dag en nacht beveiligd bent, alle dagen van het jaar.

Het begint met persoonlijk contact

In de 19 jaar die wij werkzaam zijn in en rond Den Haag hebben wij inmiddels een grote en vaste klantenkring opgebouwd. Wij hebben op die manier de Haagse markt leren kennen en wij gebruiken die kennis om samen met jou tot de oplossing te komen die voor jou het beste werkt. Beveiligen houdt voor ons niet op bij het maken van afspraken. Regelmatig komen wij langs om de actuele situatie te inspecteren. Zo weten wij wat er speelt en weet jij met wie je van doen hebt.

Je beveiliging is net zo sterk als de zwakste schakel. Marshall Security Services is zich hier als geen ander van bewust. Wij doen er alles aan om onze zwakste schakels weg te werken. Dit doen wij onder andere door alleen te werken met gedreven en deskundige werknemers. Veel andere bedrijven bezuinigen hierop, waardoor de kans op een lek in de beveiliging enorm toeneemt. Onze medewerkers zijn opgeleid om mogelijke beveiligingsproblemen proactief aan te kaarten, zodat je geen onnodige risico’s loopt. Hoe krijgen wij onze medewerkers zo gemotiveerd? Wij hebben een speciaal leeftijdsbewust personeelsbeleid, dat door onze medewerkers enorm gewaardeerd wordt en ons ook een subsidie van het Europees Sociaal Fonds oplevert.

Waterdichte beveiliging Den haag

Marshall Security Den Haag belooft misschien veel, maar heeft ook de keurmerken die laten zien dat wij onze beloftes ook kunnen maken. Een van die keurmerken is het Keurmerk Beveiliging, dat door de Nederlandse Veiligheidsbranche wordt uitgegeven. Dit keurmerk wordt alleen vergeven aan beveiligers die een goede kwaliteit leveren en betrouwbaar zijn. De VEB heeft onze service zelfs beloond met en dubbel keurmerk. Zowel onze technische als onze beveiligingsafdeling hebben er één gekregen.

Profiteer nu ook van onze beveiligingen in Den Haag en omstreken en neem contact met ons op via 071 – 542 21 07.

MARSHALL SECURITY SERVICES | BEVEILIGING DEN HAAG

Wij zijn ook actief in Katwijk | Gouda | Rotterdam | Leiden | Zoetermeer

Het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf is niet altijd gemakkelijk. Wij maken uw zoektocht een stukje eenvoudiger.

Offerte