Preloader

Beveiliging Gouda en omstreken

Ben je op zoek naar de beste beveiliging voor je bedrijf? Of wil je bij jou thuis een alarmsysteem laten installeren?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met onze 19 jaar ervaring is Marshall Security Services al lang niet meer weg te denken als speler op de beveiligingsmarkt. Ook in Gouda zorgen wij ervoor dat al jouw eigendommen veilig zijn. En dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Contact met de opdrachtgever

In de 19 jaar die wij actief zijn hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd. Wij vinden het belangrijk om onze klanten echt op maat te helpen en daarom kennen wij de lokale markt goed. Wij weten precies wat er belangrijk is in de omgeving van Gouda en wij passen hier onze beveiliging op aan. Een regelmatig bezoek aan de door ons beveiligde objecten hoort daar zeker bij. Zo blijven wij op de hoogte van ontwikkelingen ter plaatse en houden wij contact met de opdrachtgever. Het is altijd fijn als er altijd dezelfde gezichten bij jou over de vloer komen.

Daarnaast hebben wij alleen gediplomeerde en gedreven beveiligingsdeskundigen in dienst. Bij een gebrek aan motivatie of deskundigheid van het personeel ontstaat er al snel een lek in je beveiliging. Toch kiezen veel bedrijven nog wel eens voor de goedkoopste optie, soms met alle gevolgen van dien. Deze fout zal Marshall Security Services Gouda niet maken. Naast deskundigheid streven wij naar een proactieve dienstverlening, waardoor beveiligingsproblemen kunnen worden aangekaart nog voordat ze daadwerkelijk ontstaan. Om onze werknemers gemotiveerd en productief te houden doen wij mee aan een traject dat inzet op een leeftijdsbewuster personeelsbeleid. Dit wordt door onze werknemers zeer gewaardeerd en heeft zelfs geleid tot een subsidie van het Europees Sociaal Fonds.

Professionele beveiliging Gouda

Scherpe en oplettende werknemers is natuurlijk mooi meegenomen, maar een gegarandeerde veiligheid staat voorop. Deze kunnen wij je bij Marshall Security Services Gouda zeker geven. Zo zijn wij al jaren in het bezit van het Keurmerk Beveiliging. Dit door de Nederlandse Veiligheidsbranche verzekert je van de kwaliteit, professionaliteit en integriteit van ons bedrijf. Ook zijn wij door de VEB gecertificeerd als beveiligingsbedrijf. Hier hebben wij zelfs 2 verschillende keurmerken voor, zowel onze afdeling techniek als onze afdeling bewaking is in het bezit van dit certificaat.

Wil jij ook gebruik maken van onze jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche in Gouda en omstreken? Neem dan contact met ons op via 071 – 542 21 07.

MARSHALL SECURITY SERVICES | BEVEILIGING GOUDA

Wij zijn ook actief in Katwijk | Gouda | Rotterdam | Leiden | Zoetermeer

Het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf is niet altijd gemakkelijk. Wij maken uw zoektocht een stukje eenvoudiger.

Offerte