Preloader

Specialist in beveiliging Zoetermeer

Wil jij de beveiliging van je bedrijf zo optimaal mogelijk maken? Ben jij van plan om je woning beter te beveiligen door bijvoorbeeld een alarmsysteem te laten plaatsen?

Voor alle beveiligingskwesties ben je bij Marshall Security Services aan het goede adres. Wij hebben al 19 jaar ervaring en zijn in die tijd uitgegroeid tot een begrip op de beveiligingsmarkt van Zoetermeer en omstreken. Onze hoge kwaliteit garanderen wij alle dagen van het jaar, of het nu dag of nacht is.

Contact met de opdrachtgever

Tijdens onze werkzaamheden in Zoetermeer hebben wij een grote klantenkring met tevreden klanten opgebouwd. Met al deze opdrachtgevers hebben wij meegedacht hoe hun beveiliging zo goed mogelijk op maat gemaakt kon worden. Dankzij al deze ervaring kennen wij de plaatselijke markt als geen ander en van deze kennis profiteer jij als klant. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor wij met jou meedenken en op zijn tijd de nieuwste ontwikkelingen te inspecteren door bij jou langs te komen. Hierdoor weten wij waar jij tegen aan loopt en jij wie er over jouw beveiliging gaat.

Ons personeel is gemotiveerd en goed opgeleid, waardoor al onze werknemers altijd scherp zijn en fouten door oplettendheid vrijwel uitgesloten zijn. Veel bedrijven bezuinigen op het personeel en lopen hierdoor onnodige risico’s. Marshall Security Services doet hier niet aan mee. Wij dagen onze medewerkers uit om problemen proactief op te sporen en zo problemen in je beveiliging te voorkomen. Zo houden wij onze werknemers gemotiveerd en voorkomen wij zwakke schakels in de beveiliging. Ook ons speciale leeftijdsbewuste personeelsbeleid, dat door ons personeel enorm gewaardeerd wordt, draagt hieraan bij. Ook heeft het ons een subsidie van het Europees Sociaal Fonds opgeleverd

De kwaliteit van onze beveiliging

Een beveiliging is natuurlijk pas goed als je altijd verzekerd bent van de beloofde veiligheid. Wij kunnen de door ons beloofde veiligheid ook garanderen dankzij de aan ons verstrekte keurmerken. De Nederlandse Veiligheidsbranche heft ons het Keurmerk Beveiliging gegeven, waaruit onze hoge kwaliteitsstandaard en onze betrouwbaarheid blijkt. De VEB heeft ons zelfs 2 keurmerken gegeven. Zij hebben zowel onze technische als onze bewakingsafdeling voorzien van een certificaat.

Wil je meer weten over Marshall Security Services of wat de mogelijkheden zijn in Zoetermeer en omgeving? Neem dan contact op met ons via 071 – 542 21 07.

MARSHALL SECURITY SERVICES | BEVEILIGING ZOETERMEER

Wij zijn ook actief in Katwijk | Gouda | Rotterdam | Leiden | Zoetermeer

Het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf is niet altijd gemakkelijk. Wij maken uw zoektocht een stukje eenvoudiger.

Offerte