Preloader

Alarmsystemen

Alarm bij een inbraak poging in uw woning

Het aantal woninginbraken is de afgelopen jaren flink gestegen. Om uw huis te voorzien van inbraakbeveiliging kunt u kiezen voor goede sloten maar ook voor een alarmsysteem.

Een alarmsysteem geeft een alarm af op het moment van een inbraakpoging. Dit kan een luid alarm zijn, maar ook een stil alarm naar de meldkamer. Hierdoor kan snel en gericht actie ondernomen worden richting de indringer.

Het juiste alarmsysteem voor uw huis kiezen

Bij het kiezen van het juiste alarmsysteem voor uw woning moet er rekening worden gehouden met verschillende zaken. Heeft u huisdieren in huis rondlopen? Wie krijgen er een code van het alarmsysteem? Moet het hele huis aangesloten zijn op het alarmsysteem of een bepaald gedeelte? Gaat u bij een alarmmelding zelf kijken of laat u dit door een beveiligingsbedrijf doen?

Wij luisteren naar uw wensen en geven u advies op maat. Op basis van uw wensen en eisen stellen wij een persoonlijk beveiligingsplan op dat voldoet aan de eisen van beveiliging. Op deze manier kunnen wij u verzekeren van een alarmsysteem die aan alle eisen voldoen en dat uw woning of bedrijfspand optimaal beveiligd wordt.

Alarmsysteem kantoor

Zo’n 4 op de 10 ondernemers krijgt wel eens met inbraak te maken. En dat terwijl u een inbraak vaak eenvoudig kunt voorkomen.

Ieder pand of locatie is anders. Daardoor verschillen de risico’s ook per situatie. Uw pand goed beveiligen is dan ook een klus die speciale aandacht vereist. Met een alarmsysteem op kantoor van Marshall Security heeft u de beste garantie op een inbraakveilig kantoor. Computersystemen, dossiers, materiaal, apparatuur en gereedschap van uw bedrijf kan in één klap weg zijn. Sta eens bij de gevolgen voor uw bedrijfsvoering.

De schade kan beperkt blijven als u inbraakbeveiliging op maat heeft met doormelding naar de meldkamer. Er wordt dan in ieder geval direct actie ondernomen bij een inbraak. Bovendien staat u de volgende ochtend niet voor verrassingen.

Het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf is niet altijd gemakkelijk. Wij maken uw zoektocht een stukje eenvoudiger.

Offerte