21 February 2017 In

Objectbewaking

Objectbewaking

Met objectbeveiliging bedoelen wij het beveiligen van uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd. Het beveiligen en bewaken van objecten is een intensieve opgave. Deze belangrijke taak vraagt dan ook het uiterste van onze mensen. Qua oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen. Onze mensen hebben een proactieve `hands-on`houding waardoor het prettig samenwerken is. Hierdoor bieden wij nét dat stukje extra service, wat er bij onze collega bedrijven vaak aan ontbreekt.

In de functie van objectbeveiliger houden wij toezicht op en controleren wij de veiligheidsaspecten van het gebouw. Onze medewerkers van verrichten toegang- en uitgangscontroles op zowel personen als goederen. Onze mensen zijn continu alert op calamiteiten en rapporteren onregelmatigheden. Alles gaat natuurlijk in samenspraak met de opdrachtgever en volgens alle veiligheidsnormen en noodplannen. U wilt zich graag bezig houden met het primaire werkproces en niet hoeven denken aan de beveiliging van uw object.

Veel beveiligingsbedrijven gaan in onze ogen erg lichtzinnig om met het beveiligen van objecten. Veelvuldig worden ongediplomeerde, ongescreende en vooral ook ongemotiveerde mensen ingezet. Dit terwijl de risico’s op schade en derving vaak gigantisch zijn. Wij distantiëren ons bewust van dergelijke praktijken en zetten alleen gediplomeerde, gescreende en goed geïnstrueerde beveiligers in op onze beveiligingsopdrachten. U krijgt bovendien altijd een vast team van beveiligers op uw locatie, dus geen wisselende gezichten.

Wij vinden de communicatie met de leiding van het object erg belangrijk en zien dat dit ook erg gewaardeerd wordt bij onze huidige opdrachtgevers. Wij zullen dan ook met regelmaat de locatie bezoeken. Borging van onze dienstverlening begint met goede afspraken over verantwoordelijkheden. Ten aanzien van de gehele dienstverlening heeft u één aanspreekpunt. Dus geen verantwoordelijkheden die worden doorgeschoven of miscommunicatie. Dat geld voor onze dagelijkse beveiligingswerkzaamheden, onze back office activiteiten, maar ook voor het commerciële traject. Wat we u offreren maken we waar in praktijk, daar staan we voor!

Wij bieden u
Objectbeveiliging vormt een van de werkterreinen. Het beveiligen en bewaken van objecten is een intensieve opgave waarbij wij o.a.:

•    Alleen gediplomeerde en gescreende mensen leveren
•    Een vast team bieden met proactieve hands on houding
•    Het gehele proces aansturen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever geheel volgens alle veiligheidsnormen en noodplannen.
•    Goede communicatie met de leiding waarbij wij één aanspreekpunt aanbieden om miscommunicatie te voorkomen.
•    Intensieve begeleiding van onze mensen
•    Een scherp tarief

Vraag een offerte aan

  Uw naam *

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Onderwerp *

  Ik wil meer informatie over:

  Zakelijke diensten:

  Particuliere diensten:

  Bericht *