21 February 2017 In

Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging

Marshall Security Services is gespecialiseerd in het beveiligen van bouwplaatsen en -projecten. Ook projecten welke zich in de opleverfase bevinden, beveiligen wij met regelmaat. Vaak blijkt, zodra er kostbare zaken in panden worden aangebracht, dit de bijzondere interesse wekt van dieven.

Veel bouwplaatsen hebben niet alleen te maken met diefstallen van bouwmaterialen maar ook van vernielingen en sabotage van de bouwprojecten. Dit levert niet alleen grote directe (financiële) schade op maar ook indirecte gevolgschade zoals vertraging van de werkzaamheden. Marshall Security Services heeft verschillende mogelijkheden om dit te voorkomen en het bouwproject optimaal te beveiligen. Daarnaast kunnen onze beveiligers ook voor andere (veiligheids)werkzaamheden ingezet worden zoals toezicht op het gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen, bezoekers- en leveranciersregistratie en visitatie van eigen medewerkers en die van leveranciers en onderaannemers.

Als specialistisch dienstverlener in beveiliging voeren we veel opdrachten uit in de bouwwereld. We hebben hierdoor veel ervaring en kennis opgedaan in dit specifieke werkveld. Wij verzorgen de complete beveiliging van uw bouwplaats met onze vakmensen. We willen u graag uw zorg wat betreft beveiliging uit handen nemen. Daardoor kunt u zich bezig houden met uw primaire processen en hoeft u zich niet druk te maken over de beveiliging van uw project(en). De inzet van de beveiligers is per bouwproject verschillend. Dit hoeft niet alleen in de avond- en nachturen te zijn maar ook op de dag en in het weekend kunnen zij aanwezig zijn op de bouwplaats voor controle, registratie toezicht en het beveiligen van de eigendommen en goederen. Verder kan onze mobiele surveillancedienst van een sluitronde uitvoeren om het gehele terrein af te sluiten aan het einde van de werkdag.

Veel beveiligingsbedrijven gaan in onze ogen erg lichtzinnig om met het beveiligen van bouwplaatsen. Veelvuldig worden ongediplomeerde, ongescreende en vooral ook ongemotiveerde mensen ingezet. Dit terwijl de risico’s op schade en derving vaak gigantisch zijn. Wij distantiëren ons bewust van dergelijke praktijken en zetten alleen gediplomeerde, gescreende en goed geïnstrueerde beveiligers in op onze beveiligingsopdrachten. U krijgt bovendien altijd een vast team van beveiligers op uw locatie, dus geen wisselende gezichten.

Wij vinden de communicatie met de projectleiding en medewerkers van de aannemer en onderaannemers erg belangrijk en zien dat dit ook erg gewaardeerd wordt bij onze huidige opdrachtgevers. Wij zullen dan ook met regelmaat de locatie bezoeken. Borging van onze dienstverlening begint met goede afspraken over verantwoordelijkheden. Ten aanzien van de gehele dienstverlening heeft u één aanspreekpunt. Dus geen verantwoordelijkheden die worden doorgeschoven of miscommunicatie. Dat geld voor onze dagelijkse beveiligingswerkzaamheden, onze back office activiteiten, maar ook voor het commerciële traject. Wat we u offreren maken we waar in praktijk, daar staan we voor!

Uiteraard zijn al onze medewerkers tevens VCA gecertificeerd.

Vraag een offerte aan

  Uw naam *

  Uw e-mail*

  Uw telefoonnummer*

  Onderwerp *

  Ik wil meer informatie over:

  Zakelijke diensten:

  Particuliere diensten:

  Bericht *